گریستن برای پیروزی، تجربه‌ای تازه برای یک افغانستانی ویدئو | گل اول افغانستان به پاراگوئه در جام جهانی فوتسال ازبکستان پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر پاراگوئه در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۴ مهر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین عجیب‌ترین زمین والیبال جهان در ولایت سمنگان افغانستان + فیلم از تیم ملی فوتسال پاراگوئه، حریف افغانستان در جام جهانی فوتسال، چه می‌دانیم؟ مردم تاشکند بی‌خبر از برگزاری بزرگترین رویداد فوتسال جهان در شهرشان تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل پاراگوئه در جام جهانی ازبکستان در چه صورتی تیم ملی فوتسال افغانستان از مرحله گروهی جام جهانی ازبکستان صعود می‌کند؟ مراسم اختتامیه مسابقه ادبی فرهنگی «پارسی وطن است» در مشهد برگزار شد نتیجه دیدار تیم‌های ملی افغانستان و اوکراین در جام جهانی فوتسال پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر اوکراین در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۳۱ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل اوکراین در جام جهانی ازبکستان بی‌احترامی دیپلمات طالبان به سرود ملی جمهوری اسلامی ایران+فیلم تیم ملی فوتبال افغانستان با یک پله سقوط در جایگاه ۱۵۲ جهان قرار گرفت خلاصه بازی تیم‌ ملی فوتسال افغانستان و آرژانتین + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و آرژانتین در جام جهانی فوتسال (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | گل اول افغانستان به آرژانتین در جام جهانی فوتسال (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ۳۸ هزار دختر کلاس هفتم در افغانستان دیگر اجازه رفتن به مدرسه را ندارند پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر آرژانتین در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین چرا طالبان حاضر به اجرای کمپین فلج‌اطفال در قندهار نیستند؟
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است

  • کد خبر: ۱۸۶۷۹۰
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: یک جریان در تلاش برای تغییر ذهنیت مردم ایران و افغانستان است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با توجه به جریانات اخیری که در فضای مجازی شکل گرفته گفت: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضا حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فداحسین مالکی، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره بررسی آخرین وضعیت مهاجران افغاستانی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت یک جریانی در پشت صحنه و خارج از مرز‌ها در داخل افغانستان است و برخی را هدایت می‌کند تا چهره مردم افغانستان و کسانی که سال‌ها در ایران بودند و زندگی کرده‌اند و با مردم ما چفت شده‌اند را در ذهن مردم ایران بد کند.

وی افزود: به صورت عینی مشاهده می‌شود بعضاً حرکت‌هایی صورت می‌گیرد که ذهنیت مردم ایران و افغانستان تغییر پیدا کند.

این نماینده مجلس ایران با اشاره به میزبانی طولانی مدت ایران از مهاجرین افغانستانی گفت: سال‌های بسیاری تعداد زیادی از مردم افغانستان به دلایل شرایط آن کشور در کشور ما بودند و در بخش‌های تولیدی و جا‌های دیگر مشغول به کار بودند و مشکل خاصی نبود. اما بعد از حضور حاکمان فعلی این حساسیت در کشور به وجود آمد. این حساسیت نه این‌که فقط در مردم ایران باشد بلکه در مسئولین هم به وجود آمده است و باید رسیدگی شود.

وی تاکید کرد: باتوجه به شرایط ۴ دهه گذشته در افغانستان، همیشه کشور ما، پاکستان و برخی از کشور‌های همسایه، میزبان دوستان افغانستانی که همزبان و هم کیش ما هستند، بوده‌اند.چ

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران خاطرنشان کرد: باتوجه شرایط اخیری که در کشور به وجود آمده است و ورود زیاد مهاجران که بعضاً هم به صورت غیرقانونی وارد کشور ما می‌شوند، نگرانی‌هایی را برای مردم ما به وجود آورده که نگرانی‌های به حقی هم هست.

مالکی ادامه داد: از آن طرف یک اتفاقاتی در این کشور رخ می‌دهد که قبل از حضور طالبان در کشور افغانستان سابقه نداشته است مثل کلیپی که علیه مردم ایران پخش می‌شود! من یک کلیپ مشاهده کردم بچه‌های کوچک افغان که دبستانی هستند و ذهن‌شان به این کار‌ها قد نمی‌دهد، حرف‌های ضدامنیتی و دینی می‌زنند!

وی با اشاره به این که باید دستگاه‌های امنیتی و سیاسی ما حساسیت بیشتری داشته باشند، عنوان کرد: طبق آخرین وضعیتی که ما در کمیسیون امنیت ملی بررسی کردیم خوشبختانه این حساسیت در وزارت کشور و وزارخانه‌های امنیتی وجود دارد. بحث ساماندهی‌شان به صورت جد پیگیری می‌شود، نکته مهم این است که انتظار داریم بین دستگاه‌های ذی‌ربط هماهنگی بیشتری به وجود بیاید که ما یک سیاست واحدی را در این موضوع داشته باشیم تا نگرانی مردم بر طرف شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که دستگاه دیپلماسی ما در این خصوص نقش اساسی دارد، گفت: دستگاه دیپلماسی یا نماینده ویژه رئیس‌جمهور که اختیارات زیادی دارد باید در سیاست‌شان نسبت به طالبان که حاکمان فعلی افغانستان هستند، تجدیدنظر کنند، یعنی بدانند چه اتفاقاتی در کشور در حال رخ دادن است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روند کاری که در حال حاضر وزارت‌خانه‌های کشور و اطلاعات و خارجه پیگیری می‌کنند روند خوبی است، اما باید تغییر نگاه در دستگاه دپیلماسی ما به وجود بیاید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->